Beulco Armatur AB erbjuder VVS-marknaden i Sverige ett brett program av produkter och innovativa systemlösningar av hög kvalitet. Detta möjliggörs av vår tekniska kompetens och långa erfarenhet. Vårt huvudkontor med produktion och lager finns i Helsingborg. Vi är idag ca 55 anställda och omsätter ca. MSEK 170. Beulco Armatur ingår i gruppen Beulco Holding som omsätter ca. MSEK 280. För mer information om oss, besök vår hemsida: www.beulcoarmatur.se

 

 

Konstruktör/Beredare Prefab till Helsingborg

 

 

Beulco Armatur arbetar i ett mycket starkt växande affärsområde som definieras Prefab och som framför allt innehåller prefabricerade våtrumskassetter och fördelarskåp till VVS-marknaden. Produktsortimentet är under ständig utveckling för att möta marknadens krav och regelverk. Vi söker nu en Beredare till vårt Prefab team som kan hjälpa oss att stärka vår position på marknaden.

I rollen som Beredare hos oss är du en viktig medarbetare i vårt Prefab Team, bestående av Produktchef, Innesälj, Teknisk support samt Konstruktion. Ett team med stor erfarenhet, framåtanda och arbetsglädje. Du kommer även att jobba nära Produktion samt vårt Säljteam.

 

Arbetsuppgifter

  • Medverka vid framtagning av nya produkter och lösningar
  • Ansvara för framtagning av nödvändiga montageinstruktioner
  • Hantera kundunika projekt från order till leverans
  • Assistera vårt säljteam vid tekniska frågor eller frågor kring konstruktion

 

Din bakgrund

Vi tror att du är en person med teknisk bakgrund och gärna med intresse för VVS och vatten samt har erfarenhet inom tillverkning/montering med inriktning på bygg eller producerande industri. Vi tror också att du känner igen dig i beskrivningen nedan:

  • Grundläggande kunskaper i CAD (Solid Works meriterande)
  • Grundläggande förståelse för byggnadsritningar och konstruktionsritningar
  • Erfarenhet av MS Office
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

 

Din personlighet

Du är stresstålig och van att jobba med flera saker parallellt samt trivs att jobba i team såväl som enskilt. Du vet vad det innebär att ge bra service och är strukturerad. Du tycker att problem finns för att lösa. Du liksom vi brinner för ditt arbete och delar våra företags gemensamma värderingar, Arbetsglädje – Koll på läget –Samarbete – Utveckling.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering på vårt kontor i Helsingborg.

 

I denna rekrytering samarbetar Beulco Armatur med Standby, Kristian Berglund 0709-60 53 72 som du kan kontakta om du har några frågor om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval och förbehåller oss rätten att tillsätta denna tjänst innan ansökningstiden löpt ut om vi hittar rätt kandidat innan dess.

 

 

Välkommen med din ansökan!