Beulco Armatur AB erbjuder VVS-marknaden i Sverige ett brett program av produkter och innovativa systemlösningar av hög kvalitet. Detta möjliggörs av vår tekniska kompetens och långa erfarenhet. Vårt huvudkontor med produktion och lager finns i Helsingborg. Vi är idag ca 55 anställda och omsätter ca. MSEK 170. Beulco Armatur ingår i gruppen Beulco Holding som omsätter ca. MSEK 280. För mer information om oss, besök vår hemsida: www.beulcoarmatur.se

 

 

Produktspecialist Prefab till Helsingborg

 

 

Beulco Armatur arbetar i ett mycket starkt växande affärsområde som definieras Prefab och som framför allt innehåller prefabricerade våtrumskassetter och fördelarskåp till VVS-marknaden. Produktsortimentet är under ständig utveckling för att möta marknadens krav och regelverk. Vi söker nu en Produktspecialist som kan bidra med kunskap och erfarenhet och som hjälpa oss att stärka vår position på marknaden.

I rollen som Produktspecialist hos oss är du en viktig medarbetare i vårt Prefab Team samt en viktig support för vår säljorganisation och våra kunder. Du kommer att vara del i ett team bestående av Produktchef, Innesälj samt Teknisk support, ett team med stor erfarenhet, framåtanda och arbetsglädje. Du kommer även att jobba nära vårt team av säljare.

 

Arbetsuppgifter

  • Medverka vid framtagning av nya produkter och lösningar
  • Assistera säljteam och kund i projekteringsarbete, projektuppstart, reklamationer etc.
  • Arbeta med uppsökande konsultverksamhet tillsammans med Sälj
  • Hantera kundunika projekt från order till leverans
  • Assistera vårt säljteam vid tekniska frågor samt vid kundutbildning

 

Din bakgrund

  • Erfarenhet från VVS-branschen både teoretiskt o praktiskt
  • Grundläggande förståelse för byggnadsritningar och konstruktionsritningar
  • Erfarenhet av MS Office
  • Behärska svenska och engelska i både tal och skrift

 

Din personlighet

Du har ett stort intresse för teknik, gillar att klura, analysera och lösa problem. Du är stresstålig och van att jobba med flera saker parallellt samt trivs att jobba i team såväl som enskilt. Du är strukturerad och vet vad det innebär att ge bra service. Du liksom vi brinner för ditt arbete och delar våra företags gemensamma värderingar, Arbetsglädje – Koll på läget –Samarbete – Utveckling.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering på vårt kontor i Helsingborg. I tjänsten ingår tjänstebil.

 

I denna rekrytering samarbetar Beulco Armatur med Standby, Kristian Berglund 0709-60 53 72 som du kan kontakta om du har några frågor om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval och förbehåller oss rätten att tillsätta denna tjänst innan ansökningstiden löpt ut om vi hittar rätt kandidat innan dess.

 

 

Välkommen med din ansökan!