Backup Engineering Sweden AB är ett väletablerat företag inom reservkraftsbranschen med Sverige som vår huvudsakliga marknad. Vi erbjuder våra kunder ett heltäckande koncept med konsult-, entreprenad- och serviceåtagande med 24 timmars beredskap. Vi arbetar aktivt med ett miljötänkande i vårt arbete och lägger stor vikt på totalåtervinning. Vi är etablerade i Helsingborg med kontor och verkstad. Verksamheten består av projektering, försäljning och tillverkning av automatiska reservkraftanläggningar, styr- och reglerutrustningen till process- och tillverkningsindustrin samt service och underhåll av reservelverk ute hos kund. Vi har våra kunder både inom den offentliga förvaltningen och näringslivet – större företag och koncerner. Läs gärna mer om företaget på www.backupengineering.se.


 

Ekonomiansvarig (75%) till trevliga Backup Engineering – Helsingborg

 

 

Vill du axla ekonomin på ett trevligt litet bolag på Väla i Helsingborg? Backup Engineering är ett väletablerat Helsingborgsbolag som nu söker sin nästa Ekonomiansvarig. Tjänsten är på 75% där du själv kan styra över arbetstiden och du har möjlighet att delvis arbeta hemifrån. 

 

I dina ansvarsområden ingår

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Månadsavstämningar
  • Moms- och skatteredovisning
  • Löner
  • Fakturering
  • Behjälplig vid bokslut och kontakt med revisor
  • Internredovisning (projektrapporter, likviditetsrapporter, lönsamhetsanalyser)
  • Övrig administration

 

Din bakgrund

Du har ekonomisk utbildning med inriktning redovisning samt några års erfarenhet av liknande arbete i en bred tjänst. Gärna erfarenhet av Visma Business och goda färdigheter i Excel.

Du är strukturerad och noggrann och gillar siffror. Du är analytisk och kan planera ditt arbete i god tid. Du är trygg i dig själv och trivs i en bred roll i det lilla företaget där du ibland får varva ekonomijobbet med administrativa arbetsuppgifter såsom bokning av transporter, hotell mm.

 

Om tjänsten

Tjänsten är på 75% och tills vidare. Möjlighet till visst distansarbete finns.

I denna rekrytering samarbetar Backup Engineering med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin på 0733 763 988.

 

Välkommen med din ansökan!