Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

 

Ekonomiassistent på deltid till framgångsrikt företag – Malmö

 

Är du Ekonomiassistent och vill ha ett roligt, omväxlande jobb på deltid? Till att börja med arbetar du 40-50% men med förhoppning om att du under några års tid vill utöka din arbetstid till en heltidstjänst. Gillar du att fixa och hoppa in där det behövs då är detta ditt nästa jobb!  

Vår uppdragsgivare söker nu en Ekonomiassistent att ansluta till deras team. Företaget erbjuder en internutbildning och för den som har ambition och vilja ser man detta som en start på en längre anställning. För rätt person innebär tjänsten som ekonomiassistent ett roligt och utmanande arbete på ett framgångsrikt företag.

 

Arbetsuppgifter:

  • Leverantörsfakturor
  • Kontering
  • Hantering av Excel-filer
  • In- och utbetalningar
  • Enklare bokföring

 

Din profil:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande och erfarenhet av liknande arbete. Du är en fixare som gillar siffror och har goda kunskaper i Officepaketet och i synnerhet av Excel. Det är en fördel om du tidigare arbetat i VISMA eller annat ekonomisystem. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du är strukturerad, noggrann och prestigelös. Du är kommunikativ och trevlig i ditt bemötande. Du är bra på att samarbeta och planerar och organiserar ditt arbete i god tid. 

 

Om tjänsten:

Tjänsten är en fastanställning på deltid (40-50%) och som på sikt kan övergå till en heltidsanställning. Placering på huvudkontoret i Malmö.

Vi rekryterar löpande och du är välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson, Standby Workteam, på 0721–651809.

 

Välkommen med din ansökan!